Manichiura semipermanenta

Porti sau vrei sa porti manichiura  semipermanenta? Afla tot ce trebuie sa stii despre ea.

De cate ori ai fost in situatia cand, tocmai ai ti-ai facut manichiura si esti atat de mandra de rezultat si tot admiri unghiutele proaspat vopsite. Dar, in 2 – 3 zile, ti-e si jena sa te uiti la ele. Una s-a ciobit, alta s-a crapat, iar cea de a 3-a pare ca se exfoliaza. Ce dezastru de manichiura! Si o iei de la capat. Problema e ca nu prea ai timp sa te ocupi de manichiura si trebuie sa arati perfect in fiecare zi. Credem ca tocmai a venit timpul sa treci la oja semipermanenta!

Manichiura  semipermanenta este visul devenit realitate pentru femeile care isi doresc o manichiura impecabila si stralucitoare ca in prima zi, timp de cel putin 2 – 3 saptamani!

Ce este manichiura semipermanenta?

Ca si unghiile cu gel, oja semipermanenta a fost creata pentru femeile care vor sa aiba o manichiura perfecta, dar, cu toate astea, nu au timp sa isi faca manichiura in fiecare seara dupa vre-o “surpriza neplacuta” de manichiura ciobita sau sa dea o fuga la salon pentru orice unghie crapata.

Oja semipermanenta e un fel de unicorn al produselor din domeniul manichiurei. Aplicata pe unghii oja semipermanenta arata ca o oja simpla, dar rezista aproape ca unghiile cu gel sau cele acrilice.

Ce face manichiura semipermaneta atat de rezistenta?

Manichiura semipermanenta a imprumutat cateva tehnici de la procedura de aplicare a unghiilor false. Este un procedeu mai complex care presupune pregatirea suprafetei pentru aplicarea ojei, “sigilarea” cu o acoperire speciala, iar in toate  etapele de realizare a manichiurei se foloseste lampa UV/LED.

Astfel se obitne o adezivitate ridicata de unghia naturala, iar oja nu crapa, nu se exfoliaza si nu se ciobeste.

Un lucru bine de mentionat este ca oja semipermanenta vine in zeci de culori si nuante din care poti alege. Poti da frau liber creativitatii si sa iti aplici pe unghii culori asortate la tinutele tale preferate.

Cum se intretine manichiura semipermanenta?

Intretinerea ojei semipermanente este similara cu cea a unghiilor cu gel, atunci cand unghiile cresc (aproximativ 2 saptamani) zona crescuta de la baza unghiilor este completata cu oja. Procesul de intretinere dureaza aproximativ 15 minute.

Indepartarea ojei semipermanente se face la fel de usor, prin scufundarea intr-o solutie speciala care ajuta la detasarea ojei fara deteriorarea unghiilor naturale.

 

Te asteptam la Beauty Secret in New York Salon pentru o manichiura semipermanenta indrazneata!